Onze likeuren


Stap in de magische wereld van Merxlikeuren - waar onze likeuren volop sprankelen met biologische wonderen! Elke fles zit boordevol smaakavonturen, gemaakt van liefdevol geplukte, 100% biologische vruchten.

Waarom zijn onze likeuren zo bijzonder? Omdat we elk stukje fruit met de hand schillen! Ja, je leest het goed. Ons toegewijde team schilt zorgvuldig elk sappig stukje fruit om alleen het allerbeste en meest smaakvolle deel te gebruiken. Het is een arbeidsintensief proces, maar het is het waard! Het zorgt ervoor dat elke druppel van onze likeuren doordrenkt is met de pure essentie van de vrucht.

Laten we beginnen met onze Limoncello, gevangen in de felle zonnestralen van Italiaanse citroenen uit de Amalfi kust. Met elke slok dansen de zonnige vibes op je tong en laten ze je glimlachen van oor tot oor!

Oh la la, Arancello wacht op je! Bereid je voor op een citrusfeestje als nooit tevoren. Deze biologische sinaasappels hebben de zomerse zon in hun schilletjes gevangen. Een ware smaakknaller die je dag opvrolijkt!

Hou je van avontuurlijke smaken? Dan is Mangocello jouw tropische bestemming! Het geheim van deze biologische mango's zit hem in hun sappige zoetheid. Een verrukkelijke reis naar het paradijs op elke slok!

En als kers op de taart hebben we Crema di Mandarino! Een fluweelzachte droom gemaakt van biologische mandarijnen. Sluit je ogen, en je waant je in een weelderig mandarijnenbos! Bij Merxlikeuren geloven we niet alleen in buitengewone smaken, maar ook in het koesteren van Moeder Natuur. Onze likeuren worden geboren uit een liefdevolle band met de aarde. Dus, proost met ons op puur genot, terwijl we samen dansen met de natuur op een groene en duurzame melodie!MerxLikeuren_Limonchello-3

HG Limoncello

Ontdek HG Limoncello - een verfrissende citroenlikeur gemaakt van biologische citroenen. Met ambachtelijke precisie worden de citroenen gewassen, gedroogd en met de hand geschild. De schillen macereren in pure alcohol en worden vervolgens gemengd met een perfecte suikeroplossing. De flessen rusten enkele dagen, waardoor de smaak zich optimaal ontwikkelt. Geniet van de geurige citroenaroma's en de frisse smaak met een licht bittertje.
MerxLikeuren_Aranchello-3

HG Arancello

Ontdek HG Arancello - een verrukkelijke sinaasappellikeur gemaakt van biologische sinaasappels. Met dezelfde ambachtelijke precisie als onze Limoncello, worden de sinaasappels zorgvuldig gewassen, gedroogd en met de hand geschild. De schillen worden liefdevol doordrenkt in pure alcohol, waarna een perfecte suikeroplossing wordt toegevoegd. Na een periode van rust en ontwikkeling in de fles, ontstaat HG Arancello, boordevol natuurlijke smaken. Geniet van de geur van vers sinaasappelsap en de frisse smaak met een licht bittertje.
MerxLikeuren_Mangochello-3

HG Mangocello

Maak kennis met HG Mangocello - een exotische "zomerse" likeur op basis van mango. In tegenstelling tot de productiemethode van Arancello en Limoncello, gebruiken we bij Mangocello juist het verrukkelijke vruchtvlees, dat we toevoegen aan de pure alcohol. De smaak van Mangocello is zoetzuur en heerlijk verfrissend - als een tropische traktatie voor je smaakpapillen.
MerxLikeuren_CremaDiMandarino-2

HG Crema di Mandarino

Ontdek de weelde van HG Crema di Mandarino, een winterse creamy mandarijnenlikeur doordrenkt met biologische mandarijnen, alcohol, room, melk en suiker. Laat je zintuigen verwennen door de geur van zongerijpte mandarijnen en de fluweelzachte textuur die een romig mondgevoel creëert.

Tip! Drink deze Crema di Mandarino ook een keer als likeur bij een kopje koffie!