Limoncello spritz

Benodigdheden:

  • 60 ml HG Limoncello
  • 90 ml prosecco
  • 30 ml bruiswater
  • schijfje citroen
  • takje munt
 
Maak de citroen en de munt schoon en snijd een schijfje van de citroen af. Neem vervolgens een wijn- of champagneglas en vul deze met veel ijs. Schenk hierna 60 ml HG Limoncello in het glas en doe hier vervolgens 90 ml prosecco en 30 ml bruiswater bij. Roer het geheel 3 keer om en garneer deze zomerse cocktail met een verfrissend schijfje citroen en een takje munt. 

Arancello spritz

Benodigdheden:

  • 60 ml HG Arancello
  • 90 ml prosecco
  • 30 ml bruiswater
  • partje sinaasappel
  • takje munt
 
Maak de sinaasappel schoon en snijd hier een partje vanaf. Neem vervolgens een wijn- of champagneglas en vul deze met veel ijs. Schenk hierna 60 ml HG Arancello in het glas en doe hier vervolgens 90 ml prosecco en 30 ml bruiswater bij. Roer het geheel 3 keer om en garneer deze zomerse cocktail met een verfrissend partje sinaasappel. 

Mango Daiquiri

Benodigdheden:

  • 10 ml HG Arancello
  • 30 ml HG Mangocello
  • 5 ml HG Limoncello
  • 75 ml Wodka
  • 150 gram mango
  • 50 ml ananassap
  • 2 bolletjes mango ijs
 
Mix bovenstaande ingrediënten samen in een blender en serveer in een gekoeld cocktailglas met schijfjes mango en een kort rietje.