HG Limoncello Spritz
Giet 40 ml HG Limoncello in een glas gevuld met ijsblokjes. Voeg 60 ml prosecco en 20 ml bruisend water toe voor een verfrissende sprankeling. Garneer met verse muntblaadjes voor een vleugje frisheid. Roer voorzichtig en geniet van de zonnige Limoncello Spritz!
- 40 ml HG Limoncello
- 60 ml prosecco
- 20 ml bruiswater
- Verse muntblaadjes
- Ijsblokjes
HG Arancello Mule
Combineer 50 ml HG Arancello, 100 ml gemberbier en 15 ml vers limoensap in een glas met ijsblokjes. Roer zachtjes om de smaken te mengen. Garneer met een schijfje sinaasappel voor een fruitige kick.
- 50 ml HG Arancello
- 100 ml gemberbier
- 15 ml vers limoensap
- Schijfje sinaasappel
- Ijsblokjes
HG Mangocello Sunset
Mix 50 ml HG Mangocello, 75 ml ananassap en 15 ml kokosroom in een shaker met ijsblokjes. Schud krachtig en giet in een glas gevuld met ijs. Garneer met een stukje ananas voor een exotische touch.
- 50 ml HG Mangocello
- 75 ml ananassap
- 15 ml kokosroom
- Ananaspartje (optioneel)
- Ijsblokjes
HG Crema di Mandarino Toddy
Verwarm 50 ml HG Crema di Mandarino en 150 ml warme appelsap in een glas. Voeg een snufje kaneel toe en roer voorzichtig. Garneer met een schijfje mandarijn voor een feestelijke twist. Sip langzaam en laat de Crema di Mandarino Toddy je verwarmen.
- 50 ml HG Crema di Mandarino
- 150 ml warme appelsap
- Snufje kaneel
- Schijfje mandarijn (optioneel)
- Appel partje