Gepersonaliseerde Glazen en Flessen: Maak Jouw Moment Speciaal

Bij Merxlikeuren geloven we in het creëren van memorabele momenten. Wat is er nu persoonlijker dan het heffen van een glas met je eigen naam erop gegraveerd? Onze gepersonaliseerde glazen en flessen bieden een unieke manier om jouw speciale gelegenheden nog specialer te maken.

Hoe Werkt Het?

Ons personalisatieproces is eenvoudig en toch volledig op maat. Kies uit een assortiment van hoogwaardige glazen en flessen die geschikt zijn voor graveren met een laser. Selecteer vervolgens je ontwerp, lettertype en eventuele specifieke tekst die je wilt toevoegen. Het is jouw gelegenheid, dus de keuze is helemaal aan jou.

Voorbeelden en Inspiratie

Om je creatieve sappen te laten stromen, hebben we een galerij met voorbeelden van eerdere personalisatieprojecten. Van gepersonaliseerde huwelijksgeschenken tot bedrijfslogo's op flessen, er zijn eindeloze mogelijkheden om je visie werkelijkheid te maken.

Perfect voor Elke Gelegenheid

Of je nu een bruiloft plant, een verjaardag viert, een bedrijfsevenement organiseert of gewoon iets speciaals wilt voor jezelf, onze gepersonaliseerde glazen en flessen zijn geschikt voor elke gelegenheid. Laat ons je helpen om jouw moment onvergetelijk te maken.

Kwaliteit en Vakmanschap

We hechten waarde aan de kwaliteit van onze producten. Onze glazen en flessen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die perfect zijn voor lasergraveren. Elk stuk wordt met de hand geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge normen.

Bij Vragen en Interesse, Neem Contact Op

Wil jij meer informatie over ons personalisatieproces, prijzen of levertijden of hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op! 

Bij Merxlikeuren geloven we dat gepersonaliseerde glazen en flessen een extra vleugje betekenis toevoegen aan elke gelegenheid. We kijken ernaar uit om jouw ideeën werkelijkheid te maken. Start nu jouw personalisatieavontuur en maak jouw momenten speciaal.

Gepersonaliseerde glazen

Middels laser techniek is het mogelijk om elk gewenst logo te graveren in glas. Indien u eigen glazen heeft die u wenst te voorzien van een logo in voet of glas, vraag naar de mogelijkheden.

Gepersonaliseerde doppen

De doppen zijn verborgen onder "gekleurde" of "transparante"  sluitkappen. Zodra de sluitkap word verwijderd springt de gepersonaliseerde houten dop meteen in het oog. 

Gepersonaliseerde flessen

Private label